–
Sinterklaas en zijn Pieten, sinds 2020 Roetveegpieten zijn professioneel geschminkt en sinds november 2005 met exact het kostuum van Sinterklaas dat u op de televisie gewend bent te zien. Ook het haarwerk van Sinterklaas is gemaakt door de grimestudio die de televisie-Sinterklaas verzorgde en staat daardoor garant voor topvakmanschap. Ieder jaar worden de baardstellen van Sinterklaas prachtig geonduleerd. Sinterklaas heeft als professioneel acteur jarenlange ervaring in het vertolken van de trouwe kindervriend.

Eduardo, de liedjespiet, zingt graag. Naast de ouderwetse sinterklaasliedjes die bij iedereen bekend zijn, zingt hij ook nieuw gecomponeerde eigen liedjes en geschreven teksten waarvan de rechten liggen bij SuperSint. Als Sinterklaasteam streven wij er ieder jaar naar precies op de hoogte te zijn van de verhaallijnen in het Sinterklaasjournaal en de andere televisieprogramma’s die met Sinterklaas te maken hebben.

In verband met Coronamaatregelen door het kabinet afgekondigd, komen wij op bezoek conform de regels die op dit moment gelden, Sinterklaas, de Pieten en eventuele acteurs zijn gevaccineerd en doen een zelftest vooraf.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met SuperSint.